Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 500+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 500+ personen
Home » Over ons » Maak kennis met onze mensen

Maak kennis met onze mensen

Uw event op Terschelling, Texel, Vlieland, Ameland of Schiermonnikoog is in goede handen bij WadEvents. Maar: welke mensen organiseren uw Wadevent tot in de puntjes? Wie zijn wij? Wat is onze eilandbinding, onze achtergrond. Wanneer wij gaan samenwerken met partners & relaties willen wij weten met wie te maken hebben. Dat wilt u toch ook?


Roelof Duker

Roelof Duker

Waarom WadEvents: Mensen motiveren en van het eiland laten genieten. Buiten zijn en werken op het mooiste plekje van de aarde én onze klanten daar enthousiast voor maken! Maar ook de doelen en intenties van onze clientele vertalen in een WadEvents-project.

Mijn mooiste eilandplekje: Het puntje van de Groene Dam voor Terschelling. Omdat de wandeling erheen al 40 minuten genieten is en het een fantastische visstek is.

Tiada Vogel

Tiada Vogel

Waarom WadEvents: De afwisseling; geen project is het zelfde. Maar ook de uitdaging om een project, in alle omstandigheden, vlekkeloos te laten verlopen en vervolgens onze gasten tevreden en voldaan te zien vertrekken. En tot slot: wat is mooier dan werken in deze schitterende omgeving?

Mijn mooiste eilandplekje: De Noordsvaarder op Terschelling: het zand tussen je tenen, de wind door je haar en het fantastische uitzicht.

Anouk van Rosmalen

Anouk van Rosmalen

Waarom WadEvents: Omdat ik het geweldig vind om het onbeschrijfelijke 'eilandgevoel' over te brengen op onze gasten.

Mijn mooiste eilandplekje: Met een kleedje op het seinpaalduin naar de zonsondergang kijken. Gepaard met goed gezelschap is dit altijd een genietmomentje. Je ziet hier de zon langzaam in zee zakken, met een prachtig uitzicht over het groene strand.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw event plaats te laten vinden op een van onze Waddeneilanden dan staan wij u graag vrijblijvend te woord.

Wij denken graag met u mee om het verblijf op de Waddeneilanden onvergetelijk te maken.

Direct contact opnemen Bel 0562-850180